vår gästvåning

[Startsidan]    [Priser]    [bokning]    [hitta hit]   [English]

 

Övernattning i business class!

 

 
Ystad med omnejd erbjuder övernattningar för snart sagt varje plånbok. Camping. Vandrarhem. B&B, Bo på bondgård, bo på spa-hotell eller på mer eller mindre centralt belägna hotell av alla prisklasser.

Gaffelgården erbjuder lite mer.

Något som ingen annan gör: Ett unikt boende där du och ditt ressällskap är enda gästerna. Vi har nämligen i dagsläget bara en enda gästvåning. En minisvit för dig som vill njuta av känslan av bekvämlighet och exklusivitet.
Och allt detta itt i Ystad.
Med ett lugn och en rogivande tystnad som du kanske inte väntat dig - bara några få meter från stadens puls.

 

Vad ingår? Frukost ingår inte.
Och tyvärr har vi ingen privat parkering
Vår gästvåning erbjuder:
- ett sovrum med bekväm dubbelsäng
- möjlighet till extrabädd
- ett tv-rum med sittgrupp samt TV med sattelitkanaler
- privat wc/duschrum
- pentry med mikrovågsugn, te- och kaffekokare, kylskåp etc
- egen uteplats i trädgården
- fri WiFi

 

När vi startade vår rumsuthyrning, gjorde vi det som Bed and Breakfast. Fast det 'är ett koncept vi snabbt tvingades avstå från. Det var alldeles för krångligt att lösa med all glutenintolerans och laktosallergi som gjorde det omöjligt för oss att tillfredsställa alla önskemål.
Istället rekommenderar vi ett besök hos något av stadens konditorier och caféer. Där kan ni både äta på plats eller köpa med er bröd och äta i pentryt eller på uteplatsen

Vad beträffar parkeringen så är praktiskt taget all parkering i Ystads centrum, avgiftsbelagd. Detta innebär i dagsläget att ni står gratis från 1800 till nästa dag kl 0800 men -  resten av dygnet så tickar det på. Det finns gott om p-platser på gatorna runt Gaffelgränd och för den som inte rör bilen under uppehållet, finns långtidsparkering vid järnvägen.Vi tipsar er gärna vid ankomsten.

 

© 2019 All Rights Reserved  
Maja & Leif Malmquist, Gaffelgränd 16,
271 42 Ystad, Sweden
Tel  +46 411 211 211  
E-mail  info@gaffelgarden.com